Kildebo 36, 4622 Havdrup

Stor lejlighed med altan

Velkommen til Kildebo 36 1+2. sal.

En helt særlig bolig har ramt markedet, især for Havdrup. 150 m2 lejlighed i 2 plan med skøn sydvendt altan. Boligen er helt perfekt til jer, der gerne vil have pladsen men som ikke orker at holde have.

Boligen indeholder: Rummelig entré. Stor stue og spisestue i ét. Fra stuen er der udgang til skøn sydvendt altan. Køkken i lyse elementer, altanen kan ligeledes tilgåes herfra. Soveværelse. Gæstetoilet.
1.salen: Forældre-soveværelse med udgang til lille tagterrasse, et skønt og privat hotspot, hvor udsigten kan nydes over smukke Havdrup. Stort originalt badeværelse med bruseniche, badekar samt vaskesøjle. Ydermere to gode soveværelser.
Ejendommen opvarmes med fjernvarme og energimærket siger C. Rapporterne er pæne og lejligheden fremstår velholdt dog flere steder originalt.

Kildebo ligger godt placeret i Havdrup. Et godt stisystem får jer nemt omkring og specielt bekvemt direkte ned til indkøb og toget. Nyskov ligger tæt på boligen, et yndet sted at lufte hunden eller bare gå en tur i grønne omgivelser. Byen byder på et super godt foreningsliv og Hallen danner rammer om mange af aktiviteterne. Høstfest, fastelavn, Halloween, juletræsfest og Julemarkedet er blot et lille udpluk at byens festivitas. Velkommen til Havdrup.

Havdrup er en stationsby godt placeret mellem Køge / Solrød / Roskilde. Det folk i Havdrup holder allermest af, at er den ro som er her.

Vi glæder os til at vise jer boligen, ring for fremvisning allerede i dag.