Kløvervej 1C, 4130 Viby Sjælland

Velkommen til Kløvervej 1C – en skøn oase midt i Viby

Her får du både inde- og udearealer i den mest idylliske stemning og i indflytnings stand.

Her er bl.a. to nyere badeværelser med gulvvarme hvor det ene er fra 2022 og det andet fra 2019 samt bryggers fra 2022 med vaskesøjle.

Vinduer og døre samt pejseindsats er fra 2018.

Flot lyst Vordingborg køkken fra 2019 i åben forbindelse til stuen. Her er el gulvvarme.

Huset er rigtig godt indrettet ved f.eks. at have 3 værelser i den ene ende af huset i forbindelse med det ene badeværelse. Denne afdeling vil være ideel til børne/teenager-afdeling. Der er 4 værelser i alt i huset og det 4. værelse er i forbindelse med indgangspartiet og det andet badeværelse i den anden ende af huset. Store åbne rum som f.eks. køkkenalrummet og den lyse stue gør huset virkelig skønt at opholde sig i.

Haven er helt unik og en lille oase af flotte blomsterbede afskærmede hyggekroge og et flot drivhus er her også at finde. Tag ikke fejl, haven er nem at holde og skøn at opholde sig i. Husets store udestue gør også at man forlænger sommeren og kan nyde haven det meste af året.  

Beliggenheden lader ikke meget tilbage at ønske sig. Her bliver I en del af et hyggeligt og centralt beliggende kvarter, En kort cykeltur for børnene til og fra skole. Her er desuden indkøbsmuligheder og flere daginstitutioner indenfor gåafstand af huset. Derudover vil I, i Viby finde alt, hvad I skal bruge i hverdagen i form af indkøbsmuligheder samt en togstation hvor I kan komme til f.eks. Roskilde da toget kører mellem Næstved og Helsingør.

Vi glæder os til at vise jer huset, ring for fremvisning allerede i dag 3131 0406.