Vestergade 14D, 4130 Viby Sjælland

Velkommen til Vestergade 14D - Nybygget rækkehus fra 2021

Bemærk at dette er et enderækkehus så du får lidt mere have og kan gå den ene vej rundt om huset på flisebelægning, hvilket er en stor fordel.

Se med her; 
Hvis istandsættelse, høje varmeregninger og mange timers havehold er lige dig så stop med at læse med!!! 
Boligen fremstår lys, flot og bedst af alt klar til indflytning. Men altså, du skal være klar på at du her får lave udgifter på f.eks. varme og vedligeholdelse og en masse fritid da haven stort set holder sig selv. Lyder dette som noget for dig så læs mere herunder..

Ved hovedindgangen er der lavet en smart glasoverdækning. Boligen er godt udnyttet med hensyn til indretningen. Her får I lys og indbydende fordelingsentré med trappe til 1.sal. Badeværelse med bruseniche. Stort dejligt lyst køkken alrum i åben forbindelse til stuen. Køkkenet er i lyse elementer og ovenskabe med flotte egetræslåger samt fuldt forsynet med hårde hvidevarer. Fra stuen er der udgang til flisebelagt vestvendt terrasse samt lidt have. Hele stueetagen er med gulvvarme. 
1.salen består af repos. Badeværelse med bruseniche og ligeledes med gulvvarme. Her er 3 gode værelser hvoraf det ene med indbygningsskabe. 


Energimærket siger A og ejendommen opvarmes med luft til vand varmesystem. Stor forhave der giver mulighed for at nyde kaffen i morgensolen. God baghave med fliser og grøn udsigt.  2 skure i samme byggestil som man kan komme tørskoet ud til pga flot glasoverdækning mellem skur og hus. Disse glasløsninger er bestemt ikke standard.  Foreningen har et lille hyggeligt fællesområde til grill og leg, samt parkeringspladser. 
 

Beliggenheden lader ikke meget tilbage at ønske sig. Her bliver I en del af et hyggeligt og centralt beliggende kvarter, En kort cykeltur for børnene til og fra skole. Her er desuden indkøbsmuligheder og flere daginstitutioner indenfor gåafstand af huset. Derudover vil I, i Viby finde alt, hvad I skal bruge i hverdagen i form af indkøbsmuligheder samt en togstation hvor I kan komme til f.eks. Roskilde da toget kører mellem Næsteved og Helsingør

Vi glæder os til at vise jer huset, ring for fremvisning allerede i dag 3131 0406.