Holbækvej 32B, 2. 15., 4000 Roskilde

Velkommen til Holbækvej 32B - en bygning der sætter farve på din dag. Lejligheden vi har fornøjelsen af at præsentere ligger særdeles godt i bygningen. Øverst og med fri udsigt til flere sider, gør lejligheden helt unik. Altan med kig til Kongrescentret og Domkirkens spir.

Beliggenheden er til dig der ønsker at have det meste indenfor overskuelig afstand. Bussen går lige ude foran døren. Uddannelsessteder, Centrum samt banegården er alt sammen indenfor 7 min. på cykel. Indkøbsmuligheder i form af Lidl og Netto er 2 minutters gang fra boligen. En bekvem beliggenhed og oplagt for et ungt menneske.

Lejligheden kan benyttes som delelejlighed, der skal således blot sættes vægge op ml. gang og køkken. På den måde får man to gode værelser samt fælles køkken og badeværelse. Lejligheden består i dag af soveværelse med udsigt. Badeværelse. Åben stue og køkken. Køkkenet er med spiseplads. Altan. Standen er god og lejligheden er lige til at flytte ind i.

Såfremt I er på jagt efter et forældrekøb eller investeringslejlighed, så er lejligheden et virkelig godt bud. Kan som sagt deles af to studerende.

Mulighed for Parkering i gården. Foreningen er veldrevet. Ring for fremvisning allerede i dag.