Fyrrevangen 13, 4622 Havdrup

Smuk villa på god beliggenhed

~~
~Velkommen til Fyrrevangen 13.

Huset vi har fornøjelsen af at præsentere ligger centralt i Havdrup. Her er gode stisystemer, der får ungerne sikkert i skole. Bakkerne ligger et par minutter fra boligen, et skønt sted at gå/løbe en tur, måske lufte hunden. Legeplads for enden af vejen. Alt i alt et skønt sted for familien.

Huset er opført i 1969 og opvarmes i dag med fjernvarme og energimærket siger C.

Ejendommen er meget velholdt, har pæne rapporter og en god planløsning. Haven er smuk og særdeles ugeneret. Garage samt værksted, der giver ekstra plads (til bilen) samt carport.

Huset fordeler sig således: Stort bryggers med masser af plads, vaskemaskine samt håndvask. Køkken i lyse elementer med spiseplads. Entré. Stort badeværelse med bruseniche og gulvvarme. 3 gode store værelser. (bemærk at der kan etableres yderligere et værelse ved at sætte væg op i det store værelse (tv stue). Stor stue med udgang til dejlig udestue. Her er smukt kig samt udgang til haven. Huset har meget flotte velholdte trægulve. Alt i alt et skønt hus på en central beliggenhed. Vi glæder os til at vise jer huset, ring for fremvisning allerede i dag.


~