Thujavangen 15, 4622 Havdrup

Gedigen villa, 4 værelser, 2 toiletter, fjernvarme.

Velkommen til Thujavangen.

Huset vi har fornøjelsen af at præsentere er opført i 1971 i røde mursten. Taget er fra 2007 og huset opvarmes med fjernvarme. Energimærket siger C.

Thujavangen er dejligt beliggende i Havdrup på en lukket stikvej, der er nem adgang via stisystemer til indkøb, skolen, hallen mv. En tryg måde for børnene at kunne komme rundt i byen.

Havdrup er en stationsby placeret ml. Solrød / Roskilde og Køge. Det smukke ved byen er, at den er omkranset af masser af natur. Der er togforbindelse til Roskilde og Køge, og motorvejen kan tilgås indenfor 6 min. Med andre ord kan du komme hurtigt omkring.

Huset består af entré med plads til overtøj. Stor rummelig gang, der giver adgang til 4 gode værelser, gæstetoilet samt badeværelse. Badeværelset har både bruseniche og badekar samt gulvvarme. Stor dejlig vinkelstue med rigelig plads til både spiseafdeling og tv-stue. Stuen har store vinduespartier med kig til haven. Fra stuen er der udgang til fliseterrasse og haven. I forbindelse med stuen ligger køkkenet. Man har mulighed for at åbne op mellem stuen og køkkenet, hvis de ønsker den åbne løsning. Køkkenet er funktionelt og med god skabsplads samt spiseplads. Super anvendeligt bryggers, der ligeledes fungere som vaskerum. Bryggerset har egen indgang.

Haven er smuk og ligger perfekt i forhold til solen. Her er masser af hyggekroge.

Huset fremstår velholdt og rapporterne er ganske pæne.

Foruden selve huset er der garage, der i dag anvendes til skur/opbevaring samt en carport. Desuden et lille drivhus på grunden.

Vi glæder os til at vise jer huset - ring for fremvisning allerede i dag.