At købe bolig er for de fleste det største køb i livet, hvorfor du selvfølgelig skal have den bedste rådgivning med på vejen. Som uddannede ejendomsmæglere MDE og købermæglere med mange års erfaring, kender vi til alle facetter af en bolighandel.
Vi følger handlen fra a-z, og rådgiver dig som køber undervejs. Da vi både har fingeren på pulsen i forhold til markedet og selv arbejder som ejendomsmæglere, er vi oplagte at have med på råd.

Vi ønsker at sikre os, at du får præcis den hjælp, du har brug for og de bedste betingelser for et godt køb. Derfor vil processen være som følgende:
·      Samtale om ønsker og behov vedr. dit boligkøb
·      Dialog om boligen du ønsker at købe
·      Dialog om boligerne du synes er interessante
·      Vurderinger af prisniveauet på boligen
·      Strategi og planlægning omkring forhandlingen
·      Dialog med sælgers ejendomsmægler
·      Gennemgang af købsaftale samt tilhørende dokumenter

Du kan selv vælge hvor i processen, vi skal sætte ind. Vi kan være med fra begyndelsen og være behjælpelig med at søge den rette bolig. Vi kan hjælpe med prisforhandlingen, gennemgå købsaftalen og dokumenterne samt tage os af den afsluttede del som f.eks. skødeskrivning og berigtigelsen. Vi kan også hjælpe dig med at sætte dig i forbindelse med en økonomisk rådgiver som tilbyder økonomisk rådgivning i forbindelse med boligkøb.
Vi har ikke faste priser, da vi gerne vil snakke opgaven igennem med dig først.